Nuostabūs. Labai skanūs. Ir kas svarbiausia, nėra labai riebūs. Dalį sviesto esančio recepte keičiau į kreminį sūrį (naudojau philadelphia tipo kreminį sūrį).
Reikės:
60g sviesto;
65g kreminio sūrelio;
50g cukraus (drąsiai galima mažinti, nes dar dedasi į tešlą šokoladas, tad cukraus sekantį kartą dėsiu per pus mažiau);
1 a.š. kepimo miltelių;
1 kiaušinis;
50g ryžių miltų;
130g kvietinių miltų;
100g šokolado (aš dėjau baltąjį šokoladą, bet tikrai tik bet koks).
Minkštą sviestą gerai išmaišome su kreminiu sūreliu. Mušame kiaušinį, išmaišome. Dedame cukrų, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Supilame ryžių miltus - išmaišome. Galiausiai supilame kvietinius miltus. šokoladą susmulkiname gabaliukais ir įmaišome į tešlą. Į skardą su kepimo popieriumi dedame po šaukštą tešlos. kepame įkaitintoje orkaitėje apie 15min 180C. iki kol sausainukai gražiai pagels.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą