2009 m. spalio 25 d., sekmadienis

Vištienos file kepsniai










Reikės:
Vištienos krūtinėlės;
Morkos;
Svogūno
Keleto pievagrybių;
Sūrio;
Pomidorų padažo.

Vištienos krūtinėlę supjaustyti kepsiukais, ištrinti prieskoniais ir iškepti keptuvėje.
Morką sutarkuoti, pievagrybius nulupti ir supjaustyti riekutėmis, svogūną tai pat supjaustyti. Viską apkepti keptuvėje, kol morkos ir svogūnai suminkštės. Šią masę sudėti į atskirą lėkštutę ir įdėti šaukštą pomirodų padažo. Išmaišyti.
Ant vištienos iškeptų kepsniukų dėti sluoknį morkų-svogūno-pievagrybių mišinio, ant viršaus dėti tarkuoto sūrio ir pakepti trumpai, kol sūris išsilydys, keptuvėje arba mikrobangėje.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą