2010 m. gruodžio 2 d., ketvirtadienis
Kotletai su konservuotais ananasais
Reikės:
500g maltos mėsos;
trys riekės duonos;
trijų riekelių konservuotų ananasų;
šiek tiek sulčių iš konservuotų ananasų;
30g avižinių dribsnių;
šiek tiek manų kruopų;
kiaušinio;
prieskonių;
druskos.
Avižinius dribsnius išvirti. Dėti į maltą mėsą. Mušti kiaušinį, dėti prieskonius, manų kruopas, maltas duonos riekes, ir įpilti šiek tiek sulčių iš konservuotų ananasų.
Turi gautis normali masė formuoti kotletams. Imama tada gabaliuką mėsos, dedame pusiau perpjautą ananaso griežinėlį ir formuojame maltinuką su įdaru.
Kepame įkaitintoje 190C orkaitėje apie pusvalandį.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą