2011 m. balandžio 16 d., šeštadienis

Sprandinės "armonika"










Receptuką radau: http://skanusgyvenimas.blogspot.com/search/label/Kar%C5%A1ti%20patiekalai

Reikės:
1.5 kg. sprandinės;
didelio svogūno;
obuolio;
gabalėlis kokio nors sūrio;
mėgiamų prieskonių.

Sprandinę susipjaustyti mazdaug 1.5 cm juostelėmis, pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm. neperpjautus.
Mėsą įtrinti prieskoniais.
Į kiekvieną įpjovimą dėti riekelę svogūno, obuolio ir sūrio. Susluoksniuoti visą mėsą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Dėti į foliją, sandariai apsukti ir kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 90 minučių.

Skanaus!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą