2011 m. gegužės 24 d., antradienis
Vištienos file kepsniukai
Reikės:
1 vištos filė;
prieskoniai, druska pagal skonį;
1 kiaušinis;
miltai;
vanduo;
1 st. pieno.
Filė supjaustykite kaip kepsniukus (padalinkite į keturias arba šešias dalis, priklausomai nuo filė dydžio). Išprieskoniuokite, pasūdykie ir išmuškite mėsos plaktuku.
Iš vandens, kiaušinio, druskos ir miltų užmaišykite tirštą blynų tešlą. Į ją dėkite filė, gerai pamaišykite, ištraukite tą gabaliuką aplipusį tešla ir kepkite keptuvėje kol tešla apkeps. Iškepusius filė gabaliukus dėkite į puode užvirintą vandenį, pavirkite dešimt minučių, pilkite stiklinę pieno (jeigu vandens buvo daugokai, nupilkite jo šiek tiek), dėkite druskos, krapų. Užvirusį padažą sutirštinkite su vandeniu ir miltais, kurios įmaišykite į verdantį padažą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą