2011 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

Morkų ir patisonų blynai













Reikės:
150g morkų;
150g patisono minkštimo;
1 kiaušinis;
druskos žiupsnelis;
cukraus šaukštas;
1 a.š. kepimo miltelių;
miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo.

Morką ir patisoną nulupkite ir išvirkite vandenyje supjaustę gabaliukais. Dėkite į smulkintuvą ir sumalkite tyrę. Muškite kiaušinį, dėkite druskos, cukraus, kepimo miltelių ir išmaišykite. Pilkite po truputį miltus (apie stiklinę). Išmaišykite. Tešla gautis turi grietinės tirštumo. Keptuvėje kepkite blynus su trupučiu aliejaus. Įdomaus skonio blynai. Kas mėgsta saldžiau, dėkite daugiau cukraus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą