2011 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

Cukinijų laiveliai








Reikės:
trys nedidelės cukinijos (kažkur per sprindį ilgio viena);
0,4 kg maltos mėsos;
1 stiklinė dribsnių;
druska;
mėgiami prieskoniai;
1 šaukštas majonezo;
150 g sūrio.

Cukinijas perpjauti pusiau, išskobti šaukštu minkštimą. Tada nulupti odelę. Avižinius dribsnius išvirti ir atvėsusius sumaišyti su malta mėsa, prieskoniais, druska ir šaukštu majonezo. Išskobtas cukinijas prikimšti faršo ir dėti į orkaitę. Kepti apie 35 min 190C kol mėsa apskrus. Baigiant kepti, sutarkuoti sūrį ir ant kiekvieno laivelio užberti. Palaikyti orkaitėje kelias minutes kol išsilydys. Labai skanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą