2011 m. rugsėjo 9 d., penktadienis
Ryžių troškinys
Reikės:
500g mėsos (dėjau kiaulienos kumpį);
1 svogūnas;
druska;
mėgiami prieskoniai;
2 stiklinės sausų ryžių;
5 v.š. pomidorų padažo.
Mėsą supjaustyti gabaliukais, paprieskoniuoti ir pakepti aliejuje kartu su kubeliais pjaustytu svogūnu. Dėti pomidorų padažą.
Puode su vandeniu užkaisti ryžius. Pasūdyti pagal skonį. Kai vanduo užvirs, sudėti kepintą mėsą su svogūnu. Virti kol ryžiai išvirs. Vandens puode turi šiek tiek likti ir išvirus ryžiams. Tada atskirame puoduke išmaišyti miltus su vandeniu ir supilti į verdančią ryžių ir mėsos masę. Išmaišyti. Kai užverda, išjungti. Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą