2011 m. rugsėjo 24 d., šeštadienis

Skanus varškės ir obuolių pyragas






Tešla:
120 g kepimo sviesto (margarino);
0,5 stiklinės cukraus;
1,5 stiklinės miltų;
žiupsnelis druskos;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
1 stiklinė kokoso drožlių

Įdaras:
300g neriebios varškės;
1 kiaušinis;
citrinos sulčių (pagal skonį);
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės pjaustytų obuolių.


Sumaišyti miltus, druską, kepimo miltelius, sviestą, cukrų ir kokoso drožles. Tešlą trupinti tarp pirštų, kol pasidarys trupininga tešla. Tešla atrodyti turi taip:





Paruošti atskirai varškės įdarą: sumaišyti visus įdaro komponentus.

Įkaitinti orkaitę iki 190C laipsnių. Ant skardos sutrupinti 3/4 tešlos. Tada sudėti varškės masę, ant viršaus sudėti likusius tešlos trupinius.
Kepti apie 30min 190C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą