2011 m. spalio 13 d., ketvirtadienis
Mėsos ir miežinių kruopų apkepas
Reikės:
2 stiklinės smulkių miežinių kruopų;
4 stiklinės vandens;
700 g maltos mėsos;
2 svogūnai;
2 kiaušiniai;
1 morka;
druskos, prieskonių pagal skonį.
Išvirti miežinių kruopų košę. Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas sutarkuoti burokine tarka ir pakepti su trupučiu aliejaus. Dėti į miežinių kruopų košę. Berti pagal skonį druskos, mušti abu kiaušinius ir gerai išminkyti. Kloti į kepimo skardą šią masę, ir gražiai išlyginti.
Maltą mėsą sumaišyti su prieskoniais, druska. Dėti ant miežinių kruopų masės mėsą, išlyginti, patepti majonezu ir kepti apie 40min 190C.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą