2011 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis
Briuselinių kopūstukų ir mėsos kotletai
Reikės:
200 g briuselinių kopūstų;
700 g maltos mėsos;
100 g duonos;
1 kiaušinis;
druska pagal skonį;
prieskoniai mėgiami;
pora saujų miltų.
Briuselinius kopūstus sumalkite mėsmale. Duoną pamirkykite piene ir sumalkite mėsmale tai pat. Dėkite maltą mėsą, muškite kiaušinį, sudėkite druską, prieskonius ir gerai išminkykite. Berkite pora saujų miltų ir išmaišykite gerai. Formuokite kotletukus, apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Puode užvirkite vandenį, sudėkite kotletukus ir virkite apie 20 min. Jei reikia, pasūdykite. Pabaigoje skystį nupilkite ir užpilkite trupučiu pieno. Sutirštinkite padažą miltais. Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą