2011 m. lapkričio 17 d., ketvirtadienis
Pusryčių keksiukai su žirneliais ir sūriu
150g tarkuotos burokine tarka cukinijos;
140g miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelis druskos;
1 kiaušinis;
60 ml aliejaus;
75 ml pieno;
50 sūrio;
50 g konservuotų žaliųjų žirnelių.
Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų, pieną ir druską ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės. Sudėkite kepimo miltelius, išmaišykite. Dėkite miltus ir gerai išmaišykite. Galiausiai sudėkite tarkuotą ir nuspaustą cukiniją. Išmaišykite. Į keksiukų formeles dėkite po šaukštą tešlos. Ant tešlos sudėkite žaliuosius žirnelius, o ant žirnelių - sūrio riekutę. Tada likusia tešla uždenkite įdarą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20 min 190C.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą