2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis
Desertas su melionų sultimis
Kepant pyragą ir nuspaudžiant melionų sultis, sultis galima panaudoti puikiam desertui.
Reikės:
150 g melionų sulčių;
150 g vandens;
100 g riebios grietinėlės;
2,5 a.š. želatinos;
keturi sausainiai "Gaidelis";
pagal skonį cukraus ir citrinos sulčių.
Vandenyje ištirpiname želatiną. Pilame tirpintą želatiną į melionų sultis. Pasaldiname pagal skonį, įspaudžiame truputį citrinos sulčių. Grietinėlę išplakame iki standumo. Sumaišome abi mases. Dedame valandai į šaldytuvą, kad apstingtų. Tada pasiruošiame tris taures, pilame grietinėlės masės, dedame smulkiai trupintus sausainius, tada pilame vėl grietinėlės. Dedame į šaldytuvą, geriausiai per naktį.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą