2011 m. lapkričio 5 d., šeštadienis

Mėsos keksiukai



Reikės:
100 g sviesto;
2 kiaušiniai;
žiupsnelis druskos;
100 g grietinės;
mėgiamų prieskonių;
miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo;
200g maltos mėsos;
100g burokine tarka tarkuoto moliūgo.

Į maltą mėsą dedame tarkuotą nuspaustą moliūgą, žiupsnelį druskos ir išminkome.
Išlydome sviestą. Kiaušinius išplakame su druska, prieskoniais, pilame išlydytą sviestą. Dedame grietinę. Išmaišome. Pilame miltus, kad tešla būtų grietinės tirštumo. Išmaišome. Sudedame paruoštą faršą ir gerai išmaišome. Dedame į formeles ir kepame apie 30 min 190C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą