2012 m. sausio 19 d., ketvirtadienis
Malta mėsa su svogūnais
Reikės:
500 maltos mėsos;
4 dideli svogūnai;
100ml konservuotų trintų pomidorų;
druskos pagal skonį;
prieskonių pagal skonį;
saujelė ryžių miltų (tiks ir paprasti kvietiniai).
Svogūnus supjaustome žiedais, juos išskaidome. Dedame į keptuvę ir apkepame. Tada sudedame su druska ir prieskoniais sumaišytą maltą mėsą. Kepame vis pamaišydami, kad malta mėsa gautųsi biri.
Puode užverdame vandenį, sudedame apkepintus svogūnus ir maltą mėsą. Pasūdome jei reikia. Verdame apie 15-20min.
Pabaigoje supilame konservuotus trintus pomidorus, užverdame ir sutirštiname miltais.
Labai skanu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą