2012 m. sausio 26 d., ketvirtadienis
Mėsa su vermišeliais
Reikės:
60 g smulkių vermišelio makaronų;
200 g virtos mėsos;
1 svogūnas;
100 ml pieno;
1 kiaušinis;
druskos pagal skonį;
prieskoniai mėgiami.
Makaronus išverdame. Virtą mėsą sumalame. Svogūną sumalame tai pat. Išvirusius makaronus sumaišome su mėsa ir svogūnais, pasūdome, dedame mėgiamų prieskonių.
Atskirame inde išplakame kiaušinį su pienu, šiek tiek pasūdome.
Mėsos masę dedame į kepimo formą, ant viršaus užpilame kiaušinio ir pieno plakinį. Su šakute šiek tiek pasmaigstome mėsą, kad skystis lengviau pasiskirstytų.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25-30min 180C.
Patiko. Puikus apkepas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą