2012 m. kovo 6 d., antradienis
Vištienos keksiukai
Reikės:
vištienos filė;
druska;
prieskoniai pagal skonį;
morka;
svogūnas;
sūrio.
Filė supjaustome kaip karbonadams, padruskiname, išprieskoniuojame ir išmušame. Į kiekvieną keksiuko formelę klojame išmuštą vištienos filė. Dedame į 180C įkaitintą orkaitę ir kepame apie 15min.
Morką sutarkuojame burokine tarka, svogūną supjaustome kubeliais ir viską apkepiname keptuvėje. Sūrį sutarkuojame burokine tarka ir sumaišome su atvėsusiomis morkomis ir svogūnais.
Apkepusius vištienos keksiukus traukiame iš orkaitės ir susidariusį skystį nupilame. Į vidų, ant keksiukų viršaus pridedame morkų-svogūnų-sūrio mišinio. Ir dadr dedame į orkaitę dešimčiai minučių.
Skanaus.
P.S. sūrio, morkų, svogūnų kiekį reguliuokitės pagal savo skonį, ar norite dėti daugiau morkų, daugiau sūrio ar mažiau. Aš dėjau vieną svogūną, vieną vidutinio dydžio morką ir sutarkavau 150g sūrio.
Labai skaniai atrodo :) O jei be sūrio?
AtsakytiPanaikintiGalima sūrio ir nedėti. Manyčiau, skonis neturėtų kristi į blogąją pusę.
AtsakytiPanaikinti