2012 m. balandžio 11 d., trečiadienis
Avižiniai sausainiai
Reikės:
75 g sviesto;
125 g avižinių dribsnių;
4 v.š. cukraus;
50 g miltų;
saujelė razinų;
pusė banano;
1 kiaušinis;
žiupsnelis kepimo miltelių.
Sviestą išlydome keptuvėje ir suberiame avižinius dribsnius bei pakepiname. Du šaukštus cukraus sudėti į keptuvės turinį ir dar pakaitinti pamaišius.
Atskirame dubenyje išplakti kiaušinį su likusiu cukrumi,kepimo milteliais, miltais. Suberti razinas. Atvėsusių dribsnių masę supilti į kiaušinio masę, išmaišyti. Bananų supjaustyti gabaliukais ir sudėti į tešlą.
Šaukšto pagalba dėti sausainius į kepimo skardą (išklotą kepimo popieriumi) ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 15min. 180C.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą