2012 m. balandžio 18 d., trečiadienis
Rumuniškas varškės pyragas
Tešlai:
7 v. š. pieno;
7 v.š. aliejaus;
6 v.š. cukraus;
1 kiaušinis;
1 a.š.kepimo miltelių;
250gr. miltų.
Įdarui:
500 g kreminės varškės;
2 kiaušiniai;
200 g cukraus;
2 v. š. krakmolo;
2 a.š. vanilinio cukraus.
Tešlai: Nedideliame dubenyje užvirti pieną, aliejų, cukrų, kai išputos nukelti, truputį atvėsinti, supilti į dubenį, įmušti kiaušinį, sudėti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą. Miltų nepadauginti, kad tešla nesigautų per kieta.
Tešlą iškočioti ir iškloti kepimo formos dugną.
Varškės masei: viską sumaišome ir užpilame ant pagrindo.
Kepti iki 180temp. orkaitėje~35min.
Recepto idėja iš čia: http://srovesblogspotcom.blogspot.com/2012/02/rumuniskas-varskes-pyragas.html
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą