2012 m. gegužės 29 d., antradienis

Perlinių kruopų ir faršo troškinys

Reikės:
500 g maltos kiaulienos
150 ml perlinių kruopų;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių;
200 šaldytų daržovių mišinio (pas mane buvo šaldytos morkos, porai, žirneliai, svogūnai, šparaginės pupelės).

Maltą kiaulieną sumaišyti su druska, prieskoniais. Sudėti į keptuvę ir kepinti kol ši taps biri. Supilti perlines kruopas, dar šiek tiek pakepti.
Puode užvirinti vandenį, supilti keptuvės turinį su mėsa ir kruopomis (vandens tiek, kad mėsa būtų apsemta) ir troškiname ant lėtos ugnies apie pusvalandį.
Po to įdedame grietinės, išmaišome.
Patiekiame su bulvėmis.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą