Reikės:
- 3 kiaušinių
- 1 stiklinės miltų
- 1 nepilnos stiklinės cukraus
- 1/2 a. šaukštelio nugesintos sodos
- 1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
- apie 400 g. rabarbarų
Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite.
Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi arba ištepkite sviestu.
Supilkite pusę paruoštos masės, suberkite rabarbarus ir užpilkite likusia mase.
Dėkite į įkaitintą orkaitę iki 180°C temperatūroje ir kepkite apie 25 min. arba iki sauso pagaliuko (įsmeigus ir ištraukus medinį pagaliuką į pyrago viduriuką jis turi būti sausas).
Receptas rastas: http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/pyragai-pyrageliai/greitas-rabarbaru-pyragas.html
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą