2012 m. gegužės 8 d., antradienis

Varškės keksas

Reikės:
  • 210 g miltų;
  • 2 1/2 arb.š kepimo miltelių;
  • žiupsnio druskos;
  • 150 g cukraus;
  • 200g  švelniosios varškės;
  • 140 g sviesto;
  • 3 didesnių kiaušinių;
  • saujos razinų;
  • 1 obuolys.
Sviestą išlydome, pilame cukrų, druską, kiaušinius, varškę, kepimo miltelius ir miltus. Supjaustome obuolį gabaliukais, beriame razinas ir viską išmaišome. Dedame į kekso formą ir kepame apie pusvalandį 180C. 


Receptas iš: http://gamyklele.lt/2012/05/ricottos-keksas/

1 komentaras:

  1. Labai neblogas pyragas isejo, bet i keksa nepanasus :) Sukapojom su malonumu, dar kol karstas buvo su ledais suvalgem :)
    Kvieciu i savo bloga, draugaukime:
    ♡my blogspot - www.fashionmozaic.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti