Varškės keksas
Reikės:
- 210 g miltų;
- 2 1/2 arb.š kepimo miltelių;
- žiupsnio druskos;
- 150 g cukraus;
- 200g švelniosios varškės;
- 140 g sviesto;
- 3 didesnių kiaušinių;
- saujos razinų;
- 1 obuolys.
Sviestą išlydome, pilame cukrų, druską, kiaušinius, varškę, kepimo miltelius ir miltus. Supjaustome obuolį gabaliukais, beriame razinas ir viską išmaišome. Dedame į kekso formą ir kepame apie pusvalandį 180C.
Receptas iš: http://gamyklele.lt/2012/05/ricottos-keksas/
Labai neblogas pyragas isejo, bet i keksa nepanasus :) Sukapojom su malonumu, dar kol karstas buvo su ledais suvalgem :)
AtsakytiPanaikintiKvieciu i savo bloga, draugaukime:
♡my blogspot - www.fashionmozaic.blogspot.com