Reikės:
100 g avižinių miltų;
130 g avižinių dribsnių;
150 g cukraus;
100 g sviesto;
1 a.š. kepimo miltelių;
2 kiaušiniai;
3 v.š. miltų;
3 v.š. citrinos sulčių;
uogienės.
Sviestą išlydome, išplakame kartu su cukrumi, kiaušiniais. Beriame kepimo miltelius, avižinius miltus, citrinos sultis, miltus, išmaišome, suberiame avižinius dribsnius. Išmaišome.
Visą masę pilame į kepimo formą. Kepame apie 20-25 min. 180C. Tada iškepus palaukiame kol atvės, pjauname pusiau, vieną pusę aptepame uogiene ir suvožiame su kita puse. Viską darome atsargiai, nes pyragas gana trapus.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą