2012 m. rugpjūčio 18 d., šeštadienis

Vištienos filė grietinėlės padaže

Reikės:
4 vnt vištienos filė puselių;
mėgiamų prieskonių (aš naudojau prieskonių mišinį vištienai);
druskos pagal skonį;
250 ml liesos grietinėlės.

Vištienos filė puseles įtriname prieskoniais ir paliekame šaldytuve bent porai valandų marinuotis.
Įkaitiname keptuvėje truputį aliejaus ir apkepiname filė iš abiejų pusių.
Puode užverdame vandenį, sudedame ten filė ir verdame kol vištiena išvirs (priklauso nuo filė dydžio, bet maždaug apie 25min.). Vandens tiek, kad filė būtų apsemta. Kai mėsa išverda, o sultinio dar yra likę daug, jį nupilame, paliekame apie pusę puodelio (100 ml), ir užpilame grietinėle. Pakaitiname, kad užvirtų, grietinėlę šiek tiek sutirštėtų.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą