2012 m. rugpjūčio 18 d., šeštadienis

Lietiniai su varške bei pudingu

Reikės:
400 ml pieno;
200 g miltų;
6 v.š. aliejaus;
žiupsnelis druskos;
2 v.š. cukraus;
2 kiaušiniai.

pakelis pudingo miltelių (naudojau vyšnių);
cukraus pagal skonį;
300 g varškės;
saujelė razinų;
400 ml pieno.

Lietiniams: viską gerai išmaišome ir paliekame tešlą pastovėti bent dešimčiai minučių.

Įdarui: pudingą išverdame su pienu. Beriame cukraus. Į atvėsusią masę sudedame varškę, razinas ir gerai išmaišome. Iškeptus lietinius blynus įdarome įdaru, susukame ir apkepame trumpai keptuvėje. Skanaus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą