Reikės:
400 g riebios plakamosios grietinėlės;
3 kiaušinių tryniai;
100 g cukraus;
100 g kondensuoto pieno;
150 g pieniško šokolado;
210 g kreminės varškės (dėjau 21% riebumo).
Trynius išplakame su cukrumi. Indą dedame į kitą puodą su karštu vandeniu ir plakame apie penkias minutes, kol kremas sutirštės.
Perdedame į kitą indą, atvėsiname. Gerai išplakame kartu su varške. Šokoladą išlydome ir sumaišome su varškės mase.
Atskirame dubenyje išplakame grietinėlę. Sumaišome ją su varškės - kiaušinių mase. Pilame kondensuotą pieną, gerai išmaišome. Dedame į šaldiklį ir kas pusvalandį išimame indą ir gerai išmaišome masę, kad ji nesušaltų į ledo gabaliuką.
Riešutams:
keptuvėje išlydome keturis šaukštus cukraus, suberiame šimtą gramų migdolų, gerai išmaišome, kad migdolai pasidengtų karamele. Atvėsus, sudedame į mikserį ir lengvai susmulkiname. Sudedame į ledus bet kuriuo momentu, kai juos vis ištraukiame pamaišyti.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą