Reikės:
nedidelio baklažano (mano buvo toks apvalainas, kaip obuolys ir svėrė nepilnai 400g)
500 g maltos kiaulienos;
įvairių mėgiamų prieskonių (aš dėjau kmynus, raudonosios paprikos miltelius, pipirų, druskos ir šaukštą majonezo);
saujelė džiuvesėlių.
Baklažaną supjaustome riekelėmis (storokomis, apie poros trejeto cm storio). Maltą mėsą išmaišome su prieskoniais, majonezu, kiaušiniu bei džiūvėsiais.
aklažano riekeles išdėliojame kepimo skardoje, ant viršaus, ant kiekvienos riekelės dedame po suformuotą kotletą. Kepame 180C įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Kai iškepa, užbarstome sūriu ir paliekame karštoje (bet jau išjungtoje orkaitėje) keletui minučių, kol sūris išsilydys.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą