2012 m. spalio 4 d., ketvirtadienis

Obuolių pyragaičiai

Reikės:
180g sviesto;
100 g cukraus;
3 kiaušiniai;
200 g miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
4 obuoliai.

Sviestą išlydome. Išplakame su cukrumi, kiaušiniais, kepimo milteliais ir miltais. Gaunasi grietinės tirštumo tešla.
Tešlą pilame į kepimo skardą.
Obuolius nulupame, supjaustome riekelėmis ir apdedame pyrago viršų lengvai įspaudžiant į tešlą. Aš kepiau į pyragaičių formeles, tad sudėjusi tešlą, ant viršaus dėjau obuolių gabaliukus bei juos lengvai įspaudžiau į tešlą. Kepiau orkaitėje apie 20min 180C. Kepant kaip pyragą, kepame šiek tiek ilgiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą