Reikės:
500 g žuvies filė;
1 kiaušinis;
3 batono riekelės;
pieno;
1 nedidelis svogūnas;
pundelis petražolių;
sauja miltų;
3 v.š. grietinės;
druskos pagal skonį;
žiupsnelis pipirų.
Žuvį sumalkite. Batoną išmirkytą piene, nusunkite ir sumalkite tai pat. Svogūną sumalkite tai pat. Petražoles smulkiai supjaustykite ir sudėkite į žuvies masę. Muškite kiaušinį, berkite druskos, pipirų šiek tiek, išmaišykite. Įberkite saujelę miltų ir išminkykite. Formuokite kotletukus ir dėkite į keptuvę kepti. Kai kotletukai lengvai apkeps, įpilkite 300 ml vandens, įdėkite grietinės, berkite šiek tiek druskos ir uždengę dangčiu patroškinkite 10min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą