2012 m. gruodžio 26 d., trečiadienis

Troškinys su obuoliais

Reikės:
300 g maltos kiaulienos;
1 svogūnas;
1 skardinė raudonųjų konservuotų pupelių;
2 obuoliai;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių žiupsnelis;
pomidorų padažo;
šaukštelis cukraus.

Maltą kiaulieną su druska ir prieskoniais apkepiname, kad būtų biri.
Puode užverdame vandens ir sudedame apkepintą mėsą (vandens nedaug, kad mėsa būtų apsemta ir šiek tiek virš jos). Keptuvėje apkepiname svogūną, obuolius. Beriame arbatinį šaukštelį cukraus ant obuolių su svogūnais, užpilame šlakelį aliejaus ir apkepiname. Perdedame viską į puodą prie mėsos. Sudedame konservuotas pupeles ir viską dar paverdame apie dešimt minučių. Tuomet (vandens jau turėjo likti visai nedaug, o jeigu jo yra daug, šiek tiek nupilame), dedame samtelį pomidorų padažo, išmaišome, ir išjungiame viryklę. Skanaus.
Labai patiko.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą