2013 m. birželio 11 d., antradienis

Didieji lietiniai

Reikės:
1 kiaušinis;
4 v.š. aliejaus;
žiupsnelis druskos;
1 v.š. cukraus;
450 ml pieno;
miltų, kad tešla būtų vidutinio tirštumo.

Visus produktus gerai išplakti, miltų dėti tiek, kad tešla būtų šiek tiek skystesnė už grietinės tešlą. Kepti blynus per visą keptuvę, bet ne mums įprastus plonyčius lietinius, o storus.


Įdarui:
maltos kiaulienos;
druskos;
mėgiamų prieskonių;
sūrio.

Maltą mėsą apkepinti su prieskoniais ir druska, kad taptų biri. Ant blynų dėti mėsos, tarkuoto sūrio, sulanklstyti vokelį ir kepti įkaitintoje 180C orkaitėje apie 20 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą