2013 m. lapkričio 14 d., ketvirtadienis

Kotletai su dribsniais

Reikės:
500 g maltos kiaulienos;
1 morka tarkuota burokine tarka;
1 svogūnas tarkuotas;
1 kiaušinis;
150 ml dribsnių;
4 v.š. vandens;
150 ml tarkuotos burokine tarka cukinijos;
trys saujos džiuvėsių (arba šiek tiek mažiau arba daugiau, kad faršas būtų ne skystas);
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių.

Visus produktus sumaišome ir išminkome masę. Formuojame kotletukus ir apkepiname keptuvėje. Sudedame į puodą, užpilame kotletus verdančiu vandeniu (kad tik apsemtų) ir troškiname ant lėtos ugnies 25 min. Jei reikia - pasūdome. Padažą sutirštiname miltais. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą