Reikės:
500 g kiaulienos išpjovos;
1 skardinė konservuotų pupelių pomidorų padaže;
1 didesnis svogūnas;
1 didesnė morka;
1 raugintas agurkas;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių.
Kiaulienos išpjovą supjaustome smulkiais kubeliais. Morką,
svogūną supjaustome kubeliais tai pat. Dedame viską į gilią keptuvę ir
apkepiname su prieskoniais ir žiupsneliu druskos. Tada užpilame vandeniu, kad
apsemtų ir troškiname ant lėtos ugnies apie 20min.
Raugintą agurką supjaustome smulkiais kubeliais ir
sudedame į troškinį. Po poros minučių dedame konservuotas pupeles su visu
skysčiu. Troškiname dar apie 10 minučių. Pabaigoje sudedame šaukštą grietinės
ir užverdame. Išjungiame viryklę. Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą