Reikės:
150 g porų;
500 g maltos kiaulienos;
1 kiaušinis;
Pora saujų avižinių dribsnių;
Sauja miltų;
Druskos pagal skonį;
Mėgiamų prieskonių.
Porus smulkiai supjaustome ir sumaišome su malta
kiauliena. Mušame kiaušinį, dedame avižinius dribsnius, miltus, druską,
prieskonius ir išminkome. Formuojame iš masės kotletukus ir apkepiname
keptuvėje. Tada užpilame vandeniu (kad apsemtų šiek tiek daugiau negu pusę) ir
troškiname ant lėtos ugnies. Patroškinus dešimt minučių, apverčiame kitą
kotletų pusę ir troškiname toliau vėl dešimt minučių. Tada užpilame liesą
grietinėlę ir dar keletą minučių pakaitiname. Jei reikia, padažą dar pasūdome. Aš
kotletus kepiau didelėje keptuvėje ir man jie visi gražiai tilpo. Apkepus
užpyliau vandeniu ir troškinau.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą