Reikės:
Dvi
rūkytos vištienos šlaunelės;
Didelė
morka;
Kopūsto
panašiai tiek, kiek morkų masės;
Svogūnas.;
Druskos
pagal skonį;
4 v.š.
pomidorų padažo.
Morką sutarkuojame burokine tarka. Svogūną supjaustome
kubeliais, kopūstą supjaustome smulkiomis juostelėmis. Viską dedame į puodą,
užpilame verdančio vandens, beriame druskos ir troškiname ant lėtos ugnies 15
min.
Vištienos kulšelių mėsą supjaustome gabaliukais ir
sudedame į puodą su troškinamomis daržovėmis. Dar patroškiname apie 15 min.
Tada sudedame pomidorų padažą, išmaišome ir dar patroškiname kelias minutes.
Jei reikia – dar pasūdome.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą