2014 m. sausio 18 d., šeštadienis

Troškinys su rūkyta vištiena



Reikės:
Dvi rūkytos vištienos šlaunelės;
Didelė morka;
Kopūsto panašiai tiek, kiek morkų masės;
Svogūnas.;
Druskos pagal skonį;
4 v.š. pomidorų padažo.


Morką sutarkuojame burokine tarka. Svogūną supjaustome kubeliais, kopūstą supjaustome smulkiomis juostelėmis. Viską dedame į puodą, užpilame verdančio vandens, beriame druskos ir troškiname ant lėtos ugnies 15 min.
Vištienos kulšelių mėsą supjaustome gabaliukais ir sudedame į puodą su troškinamomis daržovėmis. Dar patroškiname apie 15 min. Tada sudedame pomidorų padažą, išmaišome ir dar patroškiname kelias minutes. Jei reikia – dar pasūdome.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą