2014 m. sausio 18 d., šeštadienis

Vištos širdelių guliašas



Reikės:
1 kg vištos širdelių;
1 didesnės morkos;
1 didesnio svogūno;
200 ml liesos grietinėlės;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių;
Žalumynų (krapų, petražolių).

Širdeles apverdam apie dešimt minučių, nusunkiam ir supjaustom smulkiau. Morką ir svogūną supjaustom kubeliais ir apkepiname ketptuvėje su trupučiu aliejaus. Dedame supjaustytas širdeles, užpilame vandeniu (kad vos apsemtų) ir troškiname apie 20min. Tada užpilame liesos grietinėlės, dedame smulkintus žalumynus, jei reikia dar pasūdome ir dar pakaitiname keletą minučių. Skanaus.

1 komentaras:

  1. Mmm, kaip skanu... Mama vaikystėje ruošdavo, labai mėgdavau :)

    AtsakytiPanaikinti