2014 m. vasario 27 d., ketvirtadienis

Riestainiai su cukrumi


Reikės:
150 g kepinių margarino;
50 g cukraus;
1 kiaušinio; 
250-300g miltų;
1/2 a. šaukštelio kepimo miltelių.


Kepinių margariną išlydome ir išmaišome su cukrumi. Mušame kiaušinį dedame kepimo miltelius ir išmaišome. Supilame dalį miltų, išmaišome. Pilame dar miltų ir bandome minkyti tešlą. Miltų dedame tiek, kad tešla taptų minkoma ir neliptų prie rankų.
Tešlą padalinau į penkias dalis po 100 g. Dariau virveles, jas susukau į riestainius. Riestainių vieną pusę dedame į lėkštę kurioje yra cukraus. Necukruota riestainio puse dedame į jį kepimo skardą ir kepame apie 10-12 min 190C

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą