2014 m. kovo 4 d., antradienis

Kama sausainukai

 Reikės:
110 g sviesto;
40 g cukraus;
120 g kvietinių miltų;
80 g kama miltų;
žiupsnelis vanilinio cukraus;
1 kiaušinis;
1 a.š. kepimo miltelių.

Sausainių apvoliojimui:
cukraus ir cinamono po pora šaukštų.

Sviestą išlydome, dedame cukrų ir išmaišome. Mušame kiaušinį, išmaišome. Dedame kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir išmaišome.  Pilame kvietinius miltus, išmaišome. Dedame kama miltus ir išminkome tešlą. Tešla elastinga, minkšta ir nelimpa prie rankų. Iš tešlos formuojame rutuliukus, lengvai suplojame ir apvoliojame cukraus ir cinamono mišinyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą