2014 m. rugsėjo 15 d., pirmadienis

Koldūnai kitaip

Reikės:
tešlai:
3 stiklinės miltų;
1 stiklinė verdančio vandens;
2 v.š. aliejaus.

Ant miltų supilti verdantį vandenį, aliejų ir išmaišyti. truputį pravėsus imame minkyti tešlą. susukame "virvelę" ir supjaustome. Verdame pasūdytame vandenyje 5-6 min.

Dar reikės:
dešrelių (naudojau rūkytas, 6 vnt);
stiklainiukas konservuotų daržovių, naudojau šias: http://neringosuzrasai.blogspot.com/2014/08/saldzarugstis-padazas.html  )

Dešreles su konservuotomis daržovėmis pakepiname trumpai keptuvėje kol sušils.
Išvirusius koldūnus nusunkiame, sumaišome su dešrelėmis ir daržovėmis.
Patiekalas iš tiesų labai patiko.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą