Reikės:
pagrindui:
1,5st miltų;
0,5 st cukraus;
0,5 st sviesto.
Viską sumaišome iki kol tešla taps birūs trupiniai. Paskleidžiame trupinius ant kepimo skardos ir stipriau paspaudžiame, kad gautųsi tvirtas pagrindas.
v
Varškės įdarui:
500g varškės(aš naudojau trintą desertinę varškę);
2 kiaušiniai;
3 v.š. manų kruopų.
Viską sumaišome ir užpilame ant pagrindo. Kepame orkaitėje apie 20min 180C kol varškės viršus pasidarys tvirtas.
Granatų sluoksniui:
3 granatai;
4 dideli kiaušiniai;
cukraus pagal skonį, aš dėjau 70g;
4 v.š. miltų.
Iš granatų išspaudžiame sultis. Jų mums reikia 250ml. Sultis sumaišome su kitais produktais. Pilame viską į puodą ir kaitiname ant lėtos ugnies nuolat maišant kol sutirštėja.
Pilame granatų masę ant sutvirtėjusios varškės ir dar kepame apie 25 min. Po to atvėsiname. Aš viršų barsčiau cukraus pudra.
Tikrai kažkas neįprasto, man patinka :) Naujas iššūkis - priimtas!
AtsakytiPanaikinti