2016 m. sausio 21 d., ketvirtadienis

Baklažanai su pievagrybiais

Labai skanu.
Pietūs be mėsos.

Reikės:
Du baklažanai (aš sunaudojau pusantro);
du svogūnai;
dvi virtos tarkuotos morkos;
200 g pievagrybių;
pomidorų padažas;
grietinė;
150 g sūrio;
druskos pagal skonį;
mėgiami prieskoniai.

Svogūnus supjaustyti kubeliais, pakepinti keptuvėje. Sudėti pjaustytus pievagrybius, pakepti. Sudėti baklažaną pjaustytą kubeliais, tarkuotas virtas morkas ir troškinti ant lėtos ugnies. Kai baklažanai suminktės, sudėti pomidorų padažą, grietinę, pjaustytą kubeliais sūrį ir dar pora minučių patroškinti.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą