2016 m. gegužės 18 d., trečiadienis

Kopūsto blynai su įdaru

Labai labai patiko.
Reikės:
1 st kefyro (naudojau pasukas);
2 kiaušiniai;
žiupsnelis druskos;
žiupsnelis cukraus;
1 a.š. kepimo miltelių;
miltų tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo;
2 st burokine tarka tarkuoto kopūsto;
1 svogūnas.
Įdarui:
naudojau plonai pjaustyto kumpio riekeles.

Svogūną supjaustome labai smulkiai. Kefyra išplakame su kiaušiniais, druska, cukrumi, kitais prieskoniais. Sudedame kopūstą, kepimo miltelius, išmaišome ir dedame po truputį miltus, kol tešla bus tinkama.
Kepame didelius blynus. Pilame į keptuvę tešlos, dedame ant tešlos įdaro (aš dėjau po kumpio riekelę), tada vėl užpilame tešlos ir apkepame trumpai iš abiejų pusių. Pabaigiau kepti orkaitėje 180c apie 15min.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą