Reikės:
500g maltos mėsos;
1 svogūnas;
skiltelė česnako;
mėgiamų prieskonių;
1 morka;
2 bulvės;
kiaušinis;
pora saujų avižinių dribsnių;
pora saujų miltų.
Maltą mėsą sumaišome su visais ingridientais (morkas ir bulves sutarkuojame). Apkepame keptuvėje.
Dar reikės:
2 morkos;
10-12 bulvių;
100g grietinės;
3-4v.š. miltų.
Morkas sutarkuojame burokine tarka. Bulves nuskutame ir supjaustome stabiais kubeliais.
Dedame į puodą apkeptus kotletus sluoksniais su bulvėmis ir morkomis. Užpilame vandens (kad vos apsemtų viršų) ir troškiname apie 20min. Supilame grietinę. Pabaigoje padarome padažą - stiklinėje vandens išmaišome miltus, ir supilame į verdančius kotletus ir maišome kol padažas sutirštės.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą