2016 m. lapkričio 8 d., antradienis

Morkų pyragas

Pyragas gaunasi nedidukas, bet labai skanus, sveikesnis negu įprasti pyragai.

Reikės:
1 labai didelė morka arba trys nedidelės;
1 apelsino sultys;
4 v.š. sirupo (aš naudojau agavų);
5 v.š. aliejaus;
2 dideli bananai (arba trys mažiukai);
9 v.š. miltų;
9 v.š. avižinių miltų (aš sumaliau avižinius dribsnius iki miltų);
1 a.š. kepimo miltelių.


Morkas sutarkuojame (ne burokine, o šiek tiek smulkesne tarka). Bananus sutriname ir viską sumaišome. Masė gaunasi grietinės tirštumo. Supilame į kepimo formą ir kepame apie 25 min 180C.
Skanaus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą