2020 m. gegužės 10 d., sekmadienis

Vištiena kepta ant grotelių su garstyčiomis ir prieskoniais su juodųjų serbentų sultimis

Vištiena gavosi labai skani, minkšta. Marinatas lengvai pagaminamas, mėsą galima palikti marinuotis, kad ir per naktį (spėju, taip daug geriau), tačiau aš šį kartą turėjau ekstra susiruošti, tad skoniui išgauti pakako ir keturių marinavimosi valandų.

Reikės:
1kg vištienos blauzdelių;
2a.š. garstyčių (grūdėtų);
2a.š. majonezo;
žiupsnelis druskos;
2a.š. prieskonių (įdedu foto kokių).

Gaminimas labai paprastas: vištieną išmaišome su garstyčiomis, majonezu, druska, prieskoniais ir paliekame marinuotis. Aš marinavau prieš keturias valandas iki kepimo. Ir kepame gamtoje, šašlykinėje, ant grotelių.
Labai skani vištiena.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą