2011 m. liepos 4 d., pirmadienis

Kitokie lietiniai












Reikės:
tešlai:
1 kiaušinis;
miltų, kad tešla, būtų šiek tiek skystesnė už grietinę;
žiupsnelis cukraus ir druskos;
1 v.š. kepimo miltelių;
2 stiklinės vandens arba pieno;

Įdarui:
400g maltos mėsos;
1 kiaušinio;
mėgiamų prieskonių ir druskos pagal skonį.

Iš tešlai skirtų produktų užmaišykite tešlą.
Įdarui: maltą mėsą, kiaušinį ir prieskonius su druska išminkykite.
Kepimas: pilkite į keptuvę blynų tešlos. Kepkite kol viena pusė apkeps, tada neverskite o išminkite blyną iš keptuvės (paverskite keptuvę prie lėkštės ir blynas iščiuoš). Taip iškepkite visus blynus. Ant geriau iškeptos blyno pusės dėkite maltos mėsos įdarą. Susukite į tūtelę ir dėkite į kepimo skardą. Taip visus blynus padarius, aptepkite skardoje pomidorų padažu arba majonezu. Kepkite apie pusvalandį 190C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą