2013 m. birželio 26 d., trečiadienis

Makaronų lizdeliai

12 makaronų lizdelių

Įdarui: 


300 gr. faršo;
1 svogūnas;
druska, pipirai;

1 v. š. pomidorų padažo.

Padažui :


1 svogūnas;
2 v. š. sviesto;
1 v. š. miltų;
200 gr. grietinėlės;
žalumynų

tarkuoto fermentinio sūrio

Įdarui faršą gerai išmaišyti su smulkintu svogūnu, prieskoniais, pomidorų padažu. Pasūdyti ir įdaryti nevirtus makaronų lizdelius.
Ištirpinti keptuvėje sviestą ir pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną. Suberti miltus ir pakepinti maišant 1 minutę. Pilti grietinėlę ir užvirti. Dėti lizdelius į padažą nelabai suspaudžiant vieną prie kito, pabarstyti sūriu. Iki lizdelių viršaus privilti verdančio vandens ar sultinio, pasūdyti pagal skonį, suberti žalumynus, pagardinti mėgiamais prieskoniais, uždengti dangčiu ir virti 15 – 20 min.


Receptas iš http://skanusgyvenimas.blogspot.com/2012/01/makaronu-lizdeliai-grietineles-padaze.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą