12 makaronų lizdelių
Įdarui:
300 gr. faršo;
1 svogūnas;
druska, pipirai;
1 v. š. pomidorų padažo.
Padažui :
1 svogūnas;
2 v. š. sviesto;
1 v. š. miltų;
200 gr. grietinėlės;
žalumynų
tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui faršą gerai išmaišyti su smulkintu svogūnu,
prieskoniais, pomidorų padažu. Pasūdyti ir įdaryti
nevirtus makaronų lizdelius.
Ištirpinti keptuvėje sviestą ir pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną.
Suberti miltus ir pakepinti maišant 1 minutę. Pilti
grietinėlę ir užvirti. Dėti lizdelius į padažą nelabai suspaudžiant
vieną prie kito, pabarstyti sūriu. Iki lizdelių viršaus privilti
verdančio vandens ar sultinio, pasūdyti pagal skonį, suberti žalumynus, pagardinti mėgiamais prieskoniais,
uždengti dangčiu ir virti 15 – 20 min.
Receptas iš http://skanusgyvenimas.blogspot.com/2012/01/makaronu-lizdeliai-grietineles-padaze.html
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą