Sudėtis:
150 ml mirkytų avižinių dribsnių;
1 tarkuota morka;
1 kiaušinis;
svogūnas;
50g tarkuoto fermentinio sūrio;
3 v.š. miltų;
druskos pagal skonį;
pipirų ir kt. mėgstamų prieskonių;
Dribsnius užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome kol išbrinks. Kadangi mano dribsniai buvo greito paruošimo, tai jiems išbrinkti užteko vos poros minučių.
Svogūną supjaustome kubeliais irdedame į dribsnius. Sudedame tarkuotą morką, druską, prieskonius, mušame kiaušinį, dedame tarkuotą sūrį ir išmaišome. Sudedame miltus ir gerai išmaišome. Tešla gaunasi grietinės tirštumo.
Kepqame keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Labai skanu.
Receptas pagal: http://justesgerasblogas.blogspot.com/2012/07/morku-ir-aviziniu-dribsniu-kepsneliai.html
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą